Op woensdagmiddag 5 november kwamen van verschillende wegen uit Chaam een aantal dames naar de Schans.

Veelal op de fiets, een emmer  met de nodige spullen aan het stuur  of met de auto volgeladen met o.a. keukentrapjes en ander materiaal.

Na de emmers met een sopje gevuld te hebben, verspreidden de dames zich binnen en buiten het gebouw en gingen aan de slag. Ieder haar eigen deel als een geoliede machine.

Een viertal keer per jaar worden de ramen van het openbare gedeelte onder handen genomen. Als het enigszins kan op de eerste woensdag van de betreffende maand.

Er wordt dan een paar uurtjes flink gesopt en gezeemd.

Als iedereen klaar is, wordt in de kantine van de Schans nog gezellig samen koffiegedronken met natuurlijk wat lekkers erbij.

De dames doen dit geheel vrijwillig en daar willen we graag eens extra aandacht aan geven. Want jullie doen fantastisch werk, heel veel dank daarvoor!

En denk je: ‘Ik wil ook best een handje helpen met ramenlappen.’ Dat kan, voor meer informatie kun je contact opnemen met Rian Lambrechts, tel. 0161 – 491890.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA